Alle priser er inkl. moms

Billig Intercooler - Køb intercooler i høj kvalitet

Herunder finder du forskellige typer intercooler, vi har universal intercooler som kan bruges til alle biler og bruge til alle former for motorsport. Vælger du en universal intercooler kan se målene på intercoolerne under beskrivelsen. Kvaliteten på disse intercooler er helt i top og køleeffekten er rigtig god. Du finder også intercooler kit som ofte direkte til montering. De er en nemt og billig måde at få ekstra effekt ud af sin bil. Kontakt os gerne pr. mail hvis du har nogle spørgsmål eller vil købe disse intercooler.

Silikone slanger til intercooler

Skal du bruge silicone slanger, reduktioner, bøjninger eller bare slanger har vi også det. Husk også at købe rustfri spændebånd og rustfri rør til intercooler montering. 
Det finder slanger linket her: Silikoneslanger til båd, bil & motorsport 

Nedkøling af ladeluftstemperaturen

Når luft presses sammen udvikles der varme, jo mere tryk, jo mere varme udvikles der. Herfor der på bilværksteders kompressor/cylinder er monteret kølerribber. Varmen udvikles også når du montere en turbo eller kompressor på din motor. Der flyttes også varme fra turboladerens turbinehus over i tryksiden. I meget ekstreme tilfælde kan tempraturen komme helt op på omkring 145°C. Ved høj indsugningstempratur får du mindre effekt ud af din motor, motoren har nemmere ved at tændingsbanke som kan ødelægge din motore hvis ikke der er monteret bankesenor for at undgår dette. 
Varm indsugningsluft fylder også meget mere end kold luft, dette bevirker at der ikke kan komme så meget luft ind i cylinderen, som hvis luften var kold. = Mindre effekt. 

Du har 2 muligheder for at løse problemet med den høje indsugningstempratur. Du kan montere en intercooler i en god størrelse, som der nu er plads til i bilen. Du kan også montere vandindsprøjtning som er en meget effektiv måde at løse problemet hvis ikke du har plads til en stor intercooler. - Du kan selvfølgelig også kombinere de 2 og få ekstra meget effekt ud af det. 

En intercooler kan have en virkningsgrad op til omkring 69% - Har du eks. indsugningstempratur på 50 grader kan du reducere den til omkring 14 grader. Dette afhænger meget af udetempraturen og lufthastigheden igennem intercooleren. 

 

Tæt
Filter by Clear All
Sorter efter
Vis per side

Intercooler 2,5" - Bar and plate

PLR-040201
Her er en intercooler der kan køle op til 300hk. Målene på denne intercooler er H:150 L:680 B:90 - 300hk
1.050,00 (DKK)

Intercooler 2,5" - Same side - Bar and plate

PLR-030202-ICC016
Intercooler med studser i samme side.
1.250,00 (DKK)

Intercooler 2,5" Two pass design - Bar and plate

PLR-010101-MP-ICSS06
Studser i samme side. 550x230x65mm
1.595,00 (DKK)

Intercooler 3" Two pass design - Bar and plate

PLR-020103-MP-ICSS19
Studser i samme side. 400x300x76mm.
1.595,00 (DKK)