Alle priser er inkl. moms

Aeromotive 

[Passion] En intens, næsten ukontrollerbar entusiasme.

For dem er lidenskab defineret af tre generationer af performance. Aeromotive er biproduktet fra generationer af blod, sved og tårer, der har formet deres viden og erfaring. Deres forpligtelse til at udvikle højdepunktet af præstationsprodukter kommer fra deres historie, deres virkelige verdensoplevelser og deres lidenskab. Derfor ser du dem altid på banen, køre deres biler, teste deres produkter, lære af deres venner og bekendte samt leve i den brance, de elsker.

[Performance] Et køretøjs kapacitet til hurtigt at vinde hastighed og bevæge sig effektivt med høj hastighed.

De mener, at performance betyder pålidelighed, lang levetid og holdbarhed. Dette er den filosofi, de har bygget deres virksomhed og produkter på. Gennem årene er de vokset hurtigt og distancerer sig fra deres konkurrenter på grund af deres metodiske, omhyggelige tilgang til at levere uovertruffen performance produkter med en uovertruffen holdbarhed.

Når andre ikke kunne levere, har de spurgt; Hvorfor kan en brændstofpumpe ikke køre i 125.000+ mil? Hvorfor kan den ikke presse dig gennem myldretiden og ned ad banen hver eneste weekend? Det er her de blomstrer. At være den bedste er ingen hemmelighed. Ved at anvende rumfartsprocesser, procedurer og teknologi, intern engineering, ægte applikationsviden og 3 generationer af ræs er det let at se, hvorfor de er de "BEDSTE".

Du vil aldrig se dem lave et "ME TOO" produkt. Hvert produkt, de udvikler, tilbyder en eller anden funktion eller fordel, som deres konkurrenter har fjernet. Du kan samtidig også være sikker på, at hvert eneste produkt som kører fra deres anlæg er testet til de strengeste standarder og garanteret af Aeromotive for integritet og pålidelighed. De gør alt dette for at garantere, at du har det bedste brændstofsystem, som dine hårdtjente penge kan købe. 

Kan du ikke finde det, som du søger, så kan ud altid kontakte os.

Sorter efter

Phantom 340 Stealth Brændstofpumpe

Passer til henholdsvis EFI-motorer og motorer med karburator. Dog skal den bruges med en motor der har retur-system. Kan kun bruges in-tank, hvilket vil sige, at den skal være nede i selve tanken, og derfor ikke kan hænge ved siden af.
5.250,00 (DKK)

AN10 In-line brændstoffilter - 10 Micron

1.00160.01-12385
Bright-dip black
1.250,00 (DKK)

AN10 In-line brændstoffilter - 10 Micron - Rød

Element Red Anodize Finish
1.250,00 (DKK)

AN10 In-line brændstoffilter - 100 Micron

Element Black Anodize Finish
1.250,00 (DKK)

AN10 In-line brændstoffilter - 100 Micron - Rød

Element Red Anodize Finish
1.250,00 (DKK)

AN10 In-line brændstoffilter - 40 Micron

Mesh Element Bright Dip Black
1.250,00 (DKK)